SKŁADNIKI
Babka płesznik nasiona 80%, łupina babki
jajowatej 20%.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki zalać ¾ szklanki wody,
mleka, soku lub innego płynu. Dobrze wymieszać, poczekać aż zacznie żelować,
powtórnie zamieszać i wypić.
Innym sposobem jest dodawanie błonnika do
jogurtu, serka, zupy lub łączenie z innym produktem spożywczym.
UWAGA
W czasie spożywania błonnika należy pamiętać o
zwiększeniu ilości przyjmowanych płynów.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w
szczelnym opakowaniu np. puszka, słoik w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Chronić przed światłem i wilgocią.
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
AURA HERBALS Cynk organiczny (10mg) + witamina C 36 pastylek do ssania

DOBRA KALORIA Mini batoniki z nerkowców a'la tarta malinowa (6x17g) KUBARA
